Despre BidBond

Bid bond este o echipa specializata in solutii financiare pentru participantii la licitatiile publice.

Va punem la dispozitie economisti, juristi si analisti, astfel incat solutiile pe care vi le prezentam sa fie optime pentru afacerea dvs.

Parte a unuia dintre cei mai mari brokeri de asigurare din Romania si avand o experienta de peste 10 ani in asigurari, va stam la dispozitie pentru a gasi impreuna cel mai eficient mod de a participa, castiga si desfasura lucrari in urma licitatiilor publice.

Colaboram cu toti furnizorii de asigurari de tip “Bond” din Romania si , in cazul in care situatia impune, va putem pune la dispozitie colaborarea noastra cu brokerul partener din Londra care ne poate oferi acoperirea de care avem nevoie oriunde in lume.

Avem in portofoliu peste 50 de societati specializate, in constructii in cea mai mare parte, dar si in proiectare si consultanta. Impreuna cu unele dintre acestea am crescut de-a lungul anilor ajungand de la licitatii foarte mici sa participe recent la licitatii de sute de milioane de euro si sa fie unii dintre marii jucatori in domeniul lor de activitate.

Am reusit acest lucru prin faptul ca aceste societati, apeland la noi, nu au mai blocat sume importante de bani in garantii ( de participare, de buna executie, de mentenanta), ceea ce le-a permis participarea la foarte multe licitatii intr-o perioada scurta de timp si, implicit, le-a crescut sansele de a castiga contracte.